Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα ''ευχαριστούμε'' στο Top blogs

Το Top blogs (http://www.nerokota.com/) είχε την ευγενή καλοσύνη να μας εντάξει στην θεματολογία του στη στήλη της '' Ποίησης''.
Στο Top blogs μπορείτε να βρείτε μπλογκς ανάλογα με την θεματολογία που σας ενδιαφέρει σε μια όμορφη ταξινόμηση.

Εμείς ως ομάδα (ομάδα= το ιστολόγιο μας + τους αναγνώστες μας) αντιπροσωπεύουμε τη θεματολογία της ποίησης αλλά και της λογοτεχνίας γενικότερα και γι' αυτό τον λόγο το Τop blogs μας ενέταξε στην συγκεκριμένη κατηγορία. Επίσης έκανε και μια ανάρτηση παρουσιάζοντας το '' Ποίηση και λογοτεχνία'' στους άμεσα ενδιαφερόμενους αναγνώστες του. (http://www.nerokota.com/2012/09/to-blog_503.html)

Ευχαριστούμε λοιπόν το εν λόγω ιστολόγιο που μας συμπεριλαμβάνει κι εμάς στα ''κορυφαία ιστολόγια'' και να ευχηθούμε στους διαχειριστές του να έχουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε
Να είστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.