Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το γρασίδι «κατάπιε» τα αυτοκίνητα!

Ξεχάστε τα «νεκροταφεία» αυτοκινήτων και τις αιωρούμενες μάζες σιδερικών στις μάντρες των επί απόσυρση οχημάτων! Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει μια ομάδα καλλιτεχνών από την Ταϊβάν, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή εγκατάσταση τέχνης με πρωταγωνιστές παλιά αυτοκίνητα και το γρασίδι!
perierga.gr - Το γρασίδι "κατάπιε" τα αυτοκίνητα!
Τα αυτοκίνητα αποσύρονται από την ίδια τη φύση έξω από το CMP Block Museum of Arts στην Ταϊβάν, όπου το γρασίδι μοιάζει να έχει «καταπιεί» εντελώς τα οχήματα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή και συνάμα νοσταλγική εικόνα...



perierga.gr - Το γρασίδι "κατάπιε" τα αυτοκίνητα!
«Κάνουμε μια προσπάθεια να συγχωνεύσουμε την τέχνη, την αισθητική και τη φύση με βασικούς πρωταγωνιστές τα παλιά αυτοκίνητα, δίνοντας μια διαφορετική ιδέα στον κόσμο περί απόσυρσης, που απέχει πολύ από το συνηθισμένο όγκο σιδερικών στις μάντρες», λέει ένας εκ των καλλιτεχνών.
perierga.gr - Το γρασίδι "κατάπιε" τα αυτοκίνητα!
Η δημιουργία της εγκατάστασης αποτελεί μέρος της προσπάθειας που γίνεται σε διάφορα σημεία της πόλης υπέρ του πράσινου… εξωρραϊσμού των γειτονιών, στο πλαίσιο της ανάδειξης της περιβαλλοντικής ευαισθησίας κατοίκων και Αρχών, με τη συμμετοχή διάφορων καλλιτεχνικών και πολιτιστικών ομάδων.
perierga.gr - Το γρασίδι "κατάπιε" τα αυτοκίνητα!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.