Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Στο Μαραθώνιο της Αθήνας η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν







Όνειρο ζωής για την Κίρα Τσάπλιν εγγονή του θρυλικού Τσάρλι Τσάπλιν ήταν να τρέξει στον κλασσικό Μαραθώνιο.Η 30χρονη καλλονή, μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα και νιώθει μεγάλο ενθουσιασμό που θα τρέξει στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.
Η Κίρα Τσάπλιν η οποία είναι επίσης δισέγγονη του πολυβραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου 0'Νιλ, θεωρεί ότι είναι πολύ τυχερή γιατί εμπνέεται από τους ταλαντούχους συγγενείς της .
Για το κατά πόσο επηρέασε τις επιλογές στην καριέρα της η σπουδαία κληρονομιά της,εξήγησε ότι «ο καθένας επηρεάζεται συνήθως από το επάγγελμα της οικογένειας, είτε θέλεις να κάνεις το ίδιο, είτε το αντίθετο» για να επισημάνει, ότι «στην οικογένεια τρέχει καλλιτεχνικό αίμα» καθώς και ο πατέρας της είναι παραγωγός και γράφει μουσική .
Η καθημερινότητα για την εγγονή του Σαρλώ, πρέπει να έχει χαμόγελα.
«Αν δεν γελάς μπορεί να τρελαθείς»λέει και πρόσθεσε ότι πάντα πρέπει να αναζητούμε την φωτεινή πλευρά των καταστάσεων.
Το «πιστεύω» του παππού της Τσάρλι Τσάπλιν, «μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μία χαμένη μέρα» είναι για εκείνη δίδαγμα ζωής.
Είναι η τρίτη φορά που η Κίρα Τσάπλιν επισκέπτεται την Ελλάδα, που θαυμάζει για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.