Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Μια υπενθύμηση για το διαγωνισμό μας

Μία μέρα έχει μείνει ουσιαστικά για να γίνει η κλήρωση και να ανακοινωθεί ο τυχερός που θα κερδίσει την ποιητική συλλογή (με τη μορφή του ηλεκτρονικού βιβλίου) "Μάχη ερώτων" της Νίκης Ταγκάλου, από τις εκδόσεις U Publish. Μέχρι και αύριο το απόγευμα στις 19:00 θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές σας.

Αν δεν έχετε δηλώσει ακόμα συμμετοχή και επιθυμείτε να το κάνετε μπορείτε πολύ απλά με ένα e-mail στη διεύθυνσή μας poihshkailogotexnia@yahoo.gr να το κάνετε. Μην ξεχάσετε στο θέμα του μηνύματος να γράψετε την λέξη Διαγωνισμός.


Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας που ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και μείνετε συντονισμένοι στο "Ποίηση και Λογοτεχνία" θα ακολοθουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.