Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Για 74.000 ευρώ πωλήθηκε αντίτυπο της Βίβλου που ανήκε στον Ελβις Πρίσλεϊ

Ενα αντίτυπο της Βίβλου, το οποίο κάποτε ανήκε στον Ελβις Πρίσλεϊ και περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις και σκέψεις του βασιλιά του ροκ-εν-ρολ, πωλήθηκε αντί 74.000 ευρώ σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε χθες στη Βρετανία.

Το θρησκευτικό βιβλίο, το οποίο ο Πρίσλεϊ διάβαζε μέχρι και το θάνατό του στις 16 Αυγούστου 1977, αναμενόταν να πωληθεί προς 31.000 ευρώ, αλλά η τιμή ξεπέρασε τελικά το διπλάσιο των αρχικών εκτιμήσεων....Στη διάρκεια της δημοπρασίας παρουσιάσθηκαν και πωλήθηκαν και ορισμένα άλλα προσωπικά αντικείμενα του θρυλικού τραγουδιστή, όπως δύο μανικετόκουμπα, ένα χρυσό μενταγιόν και ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια της μάρκας Flagg Brothers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.