Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Φοιτητής στο πανεπιστήμιο… 12 ετών!

perierga.gr - Φοιτητής στο πανεπιστήμιο... 12 ετών!
Αν ο 12χρονος Χαβιέ Γκόρντον-Μπράουν ζούσε στην Ελλάδα, χθες το πρωί κατά πάσα πιθανότητα θα βρισκόταν στο σχολείο του για να παραστεί στον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό και στη συνέχεια να παρακολουθήσει το πρώτο του μάθημα στην Α’ τάξη του Γυμνασίου. Ζώντας, όμως, στη Βρετανία, ο Χαβιέ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πέρα από το να πάει στο σχολείο, να εξασκηθεί στο κλαρινέτο, στο πιάνο και στο βιολί, να παρακολουθεί τα μαθήματα τριών ξένων γλωσσών και να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, πρέπει να πάει και στο… πανεπιστήμιο....
Ο χαμογελαστός πιτσιρικάς θεωρείται διάνοια στα Μαθηματικά. Προτού γίνει 4 ετών γνώριζε την προπαίδεια και μπορούσε να εκτελέσει αριθμητικές πράξεις με διψήφιους αριθμούς, ενώ στην ηλικία των 10 ετών κατείχε ήδη το αντίστοιχο βρετανικό απολυτήριο Λυκείου. Εδώ και μερικές ημέρες ο Χαβιέ είναι και ο νεότερος φοιτητής της Βρετανίας, καθώς πρόσφατα εγγράφηκε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Παρότι που στο τμήμα του είναι από τους ευφυέστερους, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, στα μαθήματα είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει συνοδευόμενος από τη μητέρα ή τον πατέρα του.
perierga.gr - Φοιτητής στο πανεπιστήμιο... 12 ετών!
πηγή: tanea.gr

http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.