Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Παραμύθια στην Εθνική Βιβλιοθήκη


Ιστορίες βασισμένες σε παραλογές, θρύλους, τοπικές αφηγήσεις, παραδόσεις, βιωματικό υλικό αλλά σε λογοτεχνικά κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του Γεώργιου Βιζυηνού και του Ανδρέα Καρκαβίτσα θα αφηγηθεί η παιδαγωγός και παραμυθού Σάσα Βούλγαρη στο Κεντρικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης (Πανεπιστημίου 32), την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 6.00 μ.μ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο «Παραμύθια και Λαογραφία», σειρά εκδηλώσεων με τις οποίες η Εθνική Βιβλιοθήκη προσπαθεί να δημιουργήσει δεσμούς με τα παιδιά και τους νέους.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα από 11 ετών και άνω. Είσοδος ελεύθερη κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 210 3637938 (από 12.00 μ.μ. ως 2.00 μ.μ.)

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.