Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!

Ο Andy Rudak είναι φωτογράφος που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ο οποίος έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τη διαφήμιση. Πρόσφατα ξεκινήσε τη δημιουργία μιας προσωπικής συλλογής, δημιουργώντας μια σειρά από αστικές γειτονιές από γνωστές πόλεις του κόσμου, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από χάρτινα κουτιά.
perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!
Με τη βοήθεια του κατασκευαστή κτιρίων Aan de Wiel, ο Andy αναδημιούργησε με σουρεαλιστικό τρόπο διάφορες γειτονιές του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, της Βομβάης, του Παρισιού και του Τόκιο με τον τίτλο «Cardboard Cities» (σ.σ. «Χάρτινες Πόλεις»).perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!
«Ήθελα να παρουσιάσω αυτές τις γειτονιές ήρεμες και γαλήνιες, γι’ αυτό απουσιάζουν οι άνθρωποι, ενώ σημείο αναφοράς κάθε εικόνας είναι ένα ζώο, το οποίο υποδηλώνει ότι εκεί υπάρχει ζωή ανεξάρτητα από την απουσία του κόσμου», εξηγεί ο φωτογράφος.
perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!
Οι δημιουργίες του παρουσιάζονται στο ομώνυμο βιβλίο «Cardboard Cities», συνοδευόμενες με μια περιγραφή σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησε ο φωτογράφος για την κατασκευή τους από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και σε διάφορες γκαλερί του Λονδίνου.
perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!
perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!


perierga.gr - Αστικές γειτονιές από χάρτινα κουτιά!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.