Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ολυμπιονίκες είναι οι νέοι επιστήμονες της Ελλάδας

Στη 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής η ελληνική αποστολή κατέκτησε τρία μετάλλια.
Μπορεί η Ελλάδα προ ημερών να αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στην ανεργία των νέων, ηλικίας 15 έως 24 ετών, με 52,8% -μια θλιβερή πρωτιά, βεβαίως, που βαραίνει τους ηλικιωμένους αυτής της χώρας-, αλλά οι νέοι μας επιστήμες διακρίνονται παγκοσμίως...
 
 
Η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια στην 6η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς απέσπασε ακόμη 13 μετάλλια σε διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς.
Ειδικότερα, στην 53η Διεθνή Μαθητική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στην Αργεντινή, η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια.
Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων είχε η Ελλάδα και στην 6η Μαθητική Ολυμπιάδα Φοιτητών των Πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία. Η χώρα μας απέσπασε δύο χρυσά, πέντε ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.