Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα ξεκινάει ο 7ος διαγωνισμός μας!

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη 25 Νοεμβρίου εώς 10 Δεκεμβρίου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα αρχίζει ο 7ος μας διαγωνισμός, με έπαθλο μία εξαιρετική ποιητική συλλογή. Πρόκειται για την πρώτη ποιητική συλλογή του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου, από τις εκδόσεις Πολύτροπον, "Ανεκπλήρωτοι Φόβοι".

Όπως και στους άλλους διαγωνισμούς μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα mail, με την παράκληση όμως να γράφετε στο θέμα του mail ''Διαγωνισμός'', για να μπορούμε ευκολότερα να διαχωρίζουμε τις συμμετοχές από τα υπόλοιπα mail.

Ο διαγωνισμός θα είναι με απλή κλήρωση, δεν χρειάζετε να μας στείλετε κάποιο έργο σας για να μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης. Ο νικητής θα λάβει μέσω ταχυδρομείου το βιβλίο του κ. Γκέζου, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης που θα γίνει στις 10 του Δεκέμβρη.


Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ποιητή Χρήστο Αρμάντο Γκέζο και τις εκδόσεις Πολύτροπον για την ευγενική τους κίνηση και το αντίτυπο που μας παραχώρησαν.


Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου, παρμένο μέσα από την ποιητική του συλλογή.

Ο Χρήστος Αρμάντο Γκέζος γεννήθηκε στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου το 1988 και είναι απόφοιτος της σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ. Έργα του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και το διαδίκτυο. Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.