Υπηρεσίες

Πέρα από τα λογοτεχνικά θέματα που παρουσιάζονται στο ιστολόγιο μας έχουμε και την χαρά αλλά και την δυνατότητα να προσφέρουμε κάποιες υπηρεσίες οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την προώθηση της σύγχρονης λογοτεχνίας. Δείτε τις υπηρεσίες μας: - Δημοσίευση έργων των αναγνωστών (ποιήματα, αποσπάσματα από μυθιστορήματα, νουβέλες κτλ)
- Δημοσίευση σχολίων και απόψεων με τη μορφή άρθρων των αναγνωστών σχετικών με την λογοτεχνία.
- Διαγωνισμοί
- Παρουσίαση εκδηλώσεων ( όπως ποιητικών βραδιών, ποιητικών διαγωνισμών κ.α) ή βιβλιοπαρουσιάσεων.
- Σύνταξη και δημιουργία βιογραφιών ποιητών που δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο.
- Συνεντεύξεις
- Προτάσεις μας για βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε.

- Προώθηση αγαθών(βιβλία, ποιητικές συλλογές κ.α), υπηρεσιών (βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους κ.α) και ό,τι θέλει ο καθένας να προωθήσει μέσω του blog μας. .

Η λίστα με τις υπηρεσίες μας συνεχώς αναβαθμίζεται. Όποιος φίλος- αναγνώστης έχει μια ιδέα για κάποια υπηρεσία που εμείς δεν την έχουμε γράψει θα ήταν τιμή μας να την μοιραστεί μαζί μας.

Επικοινωνία εδώ

2 σχόλια:

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.