Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Ευγένιος Τριβιζάς στα Public στο Mall Athens



Ο αγαπημένος παιδικός συγγραφέας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας»…

… που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός στα Public του Mall Athens, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στις 12.00.


H Λούλα Στρουμπουλούλα, η τετράπαχη γαλοπούλα, δεν είναι ένα συνηθισμένο πουλερικό. Δε δέχεται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα της. Γι’ αυτό λοιπόν, όταν παραμονές Χριστουγέννων αντιλαμβάνεται ότι ο κύριος και η κυρία Ζαρζαφούτη σκοπεύουν να την κάνουν ψητή στο φούρνο, αναλαμβάνει αμέσως δράση. Κρύβεται, μεταμφιέζεται, εξαφανίζεται, ελίσσεται, ακόμα και κομάντος με μαύρη μάσκα γίνεται, ώσπου για καλή της τύχη ένα λεπτό ακριβώς προτού την εκτελέσουν βρίσκει σε ένα σεντούκι κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της αλλά και τη ζωή του ζεύγους Ζαρζαφούτη!


Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο παιδικός συγγραφέας που όλοι έχουν αγαπήσει, αφού ανακάλυψε το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τη Φρουτοπία, το Πιπερού, το Κουτσουλιστάν, την Κουμασιλάνδη, τη Xώρα των Χαμένων Χαρταετών και την Πολιτεία με Όλα τα Χρώματα εκτός από το Pοζ, επιστρέφει με ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός που σίγουρα θα αγαπηθεί από τα παιδιά, τους μεγάλους και τις γαλοπούλες όλου του κόσμου. Ιδίως από τις γαλοπούλες.

Info

ΤοποθεσίαPublic, Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Αθήνα
ΗμερομηνίαΣάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, ώρα έναρξης: 12.00
Πληροφορίες8011140000, 2108181333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.