Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση για την αυριανή ημέρα...

'' Ποίηση του τρίτου κόσμου''

Αγαπητοί αναγνώστες στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την Ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία και κυρίως την ποίηση σας ανακοινώνουμε ότι η αυριανή ημέρα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, θα είναι ολόκληρη αφιερωμένη σε ποιητές- ποιήματα των λεγόμενων τρίτων χωρών του πλανήτη μας.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και για εμάς ,αλλά και για εσάς, να δούμε την ποίηση αυτών των χωρών η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πολλοί ίσως να μην γνωρίζουμε ότι αυτές οι χώρες έχουν να δείξουν πολλά σε ότι αφορά την τέχνη και γι' αυτόν τον λόγο την αυριανή ημέρα την αφιερώνουμε σ' αυτές.

Να σημειωθεί όμως το εξής: Και την αυριανή ημέρα θα υπάρχουν έργα αναγνωστών όπως και τις προηγούμενες ημέρες αλλά θα περιστοιχίζονται από παραπάνω παγκόσμια ποίηση που περιγράψαμε παραπάνω.

Αύριο λοιπόν Παρασκευή θα είναι ημέρα '' Ποίηση του τρίτου κόσμου'' και καλούμε όλους τους φίλους να παρακολουθήσουν τα έργα που θα δημοσιευθούν διότι είναι πραγματικά αξιόλογα. Παρόμοια αφιερώματα θα γίνονται συχνά πυκνά στο ιστολόγια μας.

Να είστε πάντα έτοιμοι για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, είμαστε ικανοί για όλα :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.