Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Εύη Γκάλαβου- Καλοκαιρινό φιλί.

Καλοκαιρινό φιλί.

Ξάπλωσαν κάτω από το πυκνό φύλλωμα της βρεγμένης κρανιάς. Αμίλητη, φορώντας την κόκκινη κορδέλα στα ξανθά ξέμπλεκα μαλλιά της, χαμογελούσε ενώ έβλεπε μέσα από τα μισόκλειστα ματόφυλλά της, πονηρά.
"Έλα λοιπόν δως μου φιλί!" είπε μέσα της ξέπνοη. 
Τον ένιωσε να της αγγίζει το μάγουλο, ήθελε απεγνωσμένα να απαντήσει στο φιλί του. .
"Έλα, τώρα!" ήθελε να του πει, όμως κρατήθηκε. Τα μάτια της γυάλιζαν από την ηδονή που την είχε κυριεύσει. Ένιωθε το σώμα της να αιωρείται και να τον πλησιάζει, να τον ακουμπά έτσι όπως στέκονταν αμήχανα σκυμμένος πάνω της. Η ψυχή της γέμιζε απορία. 
"Γιατί κοντοστέκεται; Δεν θα κρατηθώ άλλο, θα τον φιλήσω!" σκέφτονταν καθώς την έπιανε από το ροδαλό της καρπό. 
Δεν μπορούσε άλλο να τον περιμένει, άνοιξε τα μάτια της, με βλέμμα που πετούσαν σπίθες. Ύστερα, άπλωσε τα χέρια της, τα έβαλε στους ώμους του και γυναικεία, τον φίλησε. Ήταν το πρώτο της! Το φιλί της πεταλούδισε στο στόμα του,  πάνω στα χείλη του. Ήταν ζεστό και μυρωμένο.
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.