Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Και κάτι πιο ανάλαφρο. Ετοιμαστείτε για τις «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι»

Aν και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα εκδοτικά ρεκόρ...

Η συγγραφέας Έρικα Τζέιμς δήλωσε ότι πολλές από τις θαυμάστριες τής έχουν επανειλημμένως ζητήσει να γράψει ένα βιβλίο από την οπτική του ανδρικού χαρακτήρα του βιβλίου και όχι μόνο του γυναικείου.


Η τριλογία έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατ αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, καταρρίπτοντας ρεκόρ που η βιομηχανία του βιβλίου είχε να δει από την εποχή του Χάρι Πότερ.


Το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» είναι το πρώτο διεθνές μπεστ σέλερ που κυκλοφόρησε σε μορφή e-book, ενώ σύντομα αναμένεται και η κινηματογραφική μεταφορά του από τη Universal.




Η συγγραφέας υπήρξε στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού. Από τα παιδικά της χρόνια ονειρευόταν να γράψει ιστορίες που θα λατρέψουν οι αναγνώστες, αλλά η ανάγκη να επικεντρωθεί στην οικογένεια - έχει δύο παιδιά - και την καριέρα της δεν της επέτρεπε να ακολουθήσει το όνειρο αυτό.


Όπως φάνηκε τα κατάφερε περίφημα...


(Η Βρετανίδα συγγραφέας)

Η τριλογία που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών.


Αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του βασανισμένου νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέυ, η Άννα έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει καινούρια καριέρα σε εκδοτικό οίκο.




Όμως ο πόθος για τον Γκρέυ κυριαρχεί ακόμα σε κάθε σκέψη της και, όταν εκείνος της προτείνει μια νέα συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών της περισσότερα απ’ όσα νόμιζε ποτέ ότι ήταν δυνατόν να μάθει.


Ενώ όμως ο Κρίστιαν Γκρέυ παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Άννα πρέπει να πάρει την απόφαση της ζωής της...


Νο1 ΒΕSTSELLER
των New York Times, του Amazon, των Sunday Times


Το χρώμα που κυριαρχεί φέτος είναι ένα: το γκρι. Κι η απάντηση στο φροϋδικό ερώτημα για το τι θέλουν οι γυναίκες είναι μία: τον Κρίστιαν Γκρέυ. «Η τεράστια επιτυχία που έφερε τα πάνω κάτω... Διαβάζεται απνευστί. Συχνά αστείο, απίστευτα ευχάριστο, ακόμη και τρυφερό...»


The Guardian

«Ποιος είναι ο πιο επιθυμητός άντρας στον πλανήτη; Ο Johnny Depp; Ο Robert Pattinson; Ο Channing Tatum; Ο Κρίστιαν Γκρέυ φυσικά! Καθώς η τριλογία ολοκληρώνεται, και ήδη έχει ξεπεράσει τον Χάρι Πότερ σε πωλήσεις, οι βιβλιοπώλες ανά τον κόσμο δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια...»

Amazon.Us

«Αν το πρώτο βιβλίο σάς άρεσε, το δεύτερο θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα ως την τελευταία σελίδα»

The Daily Shift

Η E L James έχει εργαστεί στον χώρο της τηλεόρασης, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών και ζει στο Λονδίνο. Από παιδί ονειρευόταν να γράφει ιστορίες που οι αναγνώστες θα ερωτεύονταν. Με την τριλογία Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, που έμελλε εν μία νυκτί να γίνει παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, το όνειρό της πραγματοποιήθηκε.

Στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Πατάκη.



Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.