Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

101α γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη...

 
2 Νοεμβρίου 1911 γεννήθηκε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της περίφημης πλέον ''γενιάς του '30''. 
Βέβαια το παραπάνω ιστορικό γεγονός δεν έμεινε μόνο σε δημοσιεύσεις στα εγχώρια μέσα ενημέρωσης αλλά ο μεγάλος αυτός Έλληνας ποιητής τιμάται σήμερα και από την google μέσα από τα γνωστά ''παιχνιδάκια'' που κάνει καθημερινά η μεγάλη εταιρεία πληροφορικής. Βέβαια κάποιος μπορεί να ισχυριστεί, χωρίς να έχει άδικο, ότι δεν τιμάει η google των Οδυσσέα Ελύτη αλλά ο Οδυσσέας Ελύτης την google.

Aν κάνετε κλικ στην εικόνα θα σας πάει στη κεντρική σελίδα της google στην οποία θα δείτε την επισήμανση της εταιρείας για τον Έλληνα ποιητή, αν και είναι πάρα πολύ πιθανό να το έχετε προσέξει ήδη χωρίς τη δική μας παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.