Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο 6ος διαγωνισμός μας ξεκινάει σήμερα!

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη 1 Νοεμβρίου εώς 15 Νοέμβριου.

Με ιδιαίτερη χαρά μπορούμε να σας πληροφορήσουμε ότι από σήμερα αρχίζει ο 6ος μας διαγωνισμός, με έπαθλο ένα πολύ όμορφο e-book. Πρόκειται για την πρώτη ποιητική συλλογή της Νίκης Ταγκάλου, από τις εκδόσεις U Publish, "Μάχη Ερώτων".

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι από τους αναγνώστες μας ενδιαφέρονται είναι να μας στείλουν ένα mail, με την παράκληση όμως να γράφουν στο θέμα του mail ''Διαγωνισμός''.

Ο διαγωνισμός θα είναι με απλή κλήρωση, όπως και οι προηγούμενοι, δεν χρειάζετε να μας στείλετε κάποιο έργο σας για να μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης. Ο νικητής θα λάβει στο e-mail του το e-book, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης που θα γίνει στις 15 του Νοέμβρη.


Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ποιήτρια Νίκη Ταγκάλου και την U Publish για την ευγενική τους κίνηση και το αντίτυπο που μας παραχώρησαν.


Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό της Νίκης Ταγκάλου.



Η Νίκη Ταγκάλου γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά όπου και ζει μέχρι σήμερα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε σχολή Φωτογραφίας κι εργάστηκε για έναν χρόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως φωτογράφος. Έκτοτε δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα ασχολούμενη με τις Δημόσιες σχέσεις.

Παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα συγγράφει ποιήματα. Η «Μάχη Ερώτων» αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.