Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μια βόλτα στα σύννεφα με τη Στέβη Σαμέλη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου


Αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, δύο πολύ αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές, της Βάνας Δαφέρμου (2ο πρόγραμμα ΕΡΑ) και του Κωστή Λυμπερόπουλου (Love Radio 97,5) θα απαγγείλουν ποιήματα της Στέβης Σαμέλη από το βιβλίο "Μια βόλτα στα σύννεφα" στην παρουσίαση που θα γίνει στις 6.30μμ στον πολυχώρο  Black Duck (Χρ.Λαδά 9α Αθήνα).
  "Να'ναι η ζωή μας Κυριακή στον ήλιο βουτηγμένη ..."
Πρόκειται για ένα βιβλίο που υμνεί τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή και τις αξίες που την κάνουν σημαντική: την ελευθερία, την αλληλεγγύη, την αγνότητα, την ειλικρίνεια, το σεβασμό, την ηθική.
Ένα βιβλίο γραμμένο με αισιοδοξία και ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο, σε μια εποχή που η απογοήτευση τείνει να κυριαρχήσει όλων των συναισθημάτων.
Μιλούν για το βιβλίο, ο καθηγητής - Διδάκτωρ Φιλοσοφίας  Θεόδωρος Τσούχλος και ο Δισκογραφικός Παραγωγός & τραγουδοποιός - ηθοποιός, Άγγελος Σφακιανάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει και το πρώτο μελοποιημένο ποίημα του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.