Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μην ξεχνάτε το νέο μας διαγωνισμό...

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη 10 Οκτωβρίου εώς 25 Οκτωβρίου. 

Ο νέος μας διαγωνισμός ξεκίνησε αυτή τη φορά με 2 τυχερούς. 

Στα πλαίσια της συνεχούς διεξαγωγής διαγωνισμών στο ''Ποίηση
και Λογοτεχνία'' σας ανακοινώνουμε πως ο νέος μας διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει. 2 τυχεροί αναγνώστες έπειτα από κλήρωση θα κερδίσουν μια ερωτική νουβέλα ''Εκχυλίσματα Πάθους'' ο καθένας  από τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Μακρή τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή του στον νέο μας διαγωνισμό. Η Νουβέλα εκδίδεται από τις εκδόσεις ''Αναζητήσεις'' και είναι 131 σελίδων. Η νουβέλα το ''Εκχυλίσματα Πάθους'' προορίζεται μόνο για ενήλικες και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι από τους αναγνώστες μας ενδιαφέρονται είναι να μας στείλουν ένα mail, με την παράκληση όμως να γράφουν στο θέμα του mail ''Διαγωνισμός''.

Όπως όλοι οι διαγωνισμοί μας έτσι κι αυτός είναι απλή κλήρωση και δεν είναι ανάγκη να μας στείλετε μαζί κάποιο έργο σας καθώς δεν είναι διαγωνισμός ποίησης, εκτός κι αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάτι δικό σας.

 Όπως αναφέρεται στον τίτλο ο διαγωνισμός ξεκινάει από τις 10 του μηνός Οκτωβρίου και η κλήρωση θα γίνει στις 25. Οι Νικητές θα είναι 2.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:


Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1982. Σπούδασε ψυχολογία στο Α.Π.Θ και από το 2008 ζει κι εργάζεται στη Λεμεσό. Εξέδωσε 2 ποιητικές συλλογές (Εφηβικοί προσανατολισμοί, Ο Κήπος με τα Ματωμένα άνθη). 

Το '' Εκχυλίσματα Πάθους'' αποτελεί την πρώτη νουβέλα και είναι επίσης η πρώτη του λογοτεχνική απόπειρα στο χώρο της πεζογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.