Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Υπενθύμιση για τους ενδιαφερόμενους

Το ''Ποίηση και Λογοτεχνία'' αφού άλλαξε περιβάλλον και εμφάνιση σε ένα πιο μόνιμο και ζεστό μοτίβο, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι είμαστε στη διάθεση όποιου επιθυμεί να διαφημιστεί μέσω του μπλογκ μας.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η προσπάθεια μας για συνεχή ανανέωση του ιστολογίου μας ενώ ταυτόχρονα προωθείται και αυτό που θέλετε να διαφημίσετε σε ένα ιδιαιτέρως μεγάλο και ποιοτικό κοινό.
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ό,τι θέλετε και να ακούσουμε τις ιδέες σας. (Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν οι πρώτες διαφημίσεις.)

Οι διαφημίσεις όπως προείπαμε βοηθάνε κι εμάς τους διαχειριστές να είμαστε πιο ανεξάρτητοι και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με το ιστολόγιο πράγμα που φυσικά θα επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα στη λειτουργία της σελίδας μας αλλά και θα βοηθήσει να προωθηθεί αυτό που θέλετε να προωθήσετε.

Στείλτε μας mail στο
poihshkailogotexnia@yahoo.gr
με θέμα '' διαφήμιση'' και αμέσως θα ξεκινήσει ένας φιλικός διάλογος.

Σας ευχαριστούμε πολύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.