Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Τα χριστουγεννιάτικα παζάρια βιβλίου


Με μουσική, κρασί και εκπτώσεις γιορτάζουν πολλοί εκδοτικοί οίκοιΒιβλία λογοτεχνίας, δοκιμίου και επιστήμης σε χαμηλές τιμές διαθέτουν οι εκδόσεις Κριτική και Νήσος σε παζάρι που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου (4.00 μ.μ. ως 8.00 μ.μ.) και το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (12.00 μεσημέρι ως 5.00 μ.μ.), Σαρρή 14, Ψυρρή, 4ος όροφος.
Οι εκδόσεις Μέλισσα οργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή και καλούν τους αναγνώστες για ένα ποτήρι κρασί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων (Σκουφά 58). Ευχές, μουσική και βιβλία με έκπτωση 50% θα περιμένουν τους αναγνώστες.
Βιβλία από 1 ευρώ και από 45% έκπτωση διαθέτουν οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια (Σόλωνος 133, 2ος όροφος) καθημερινά από Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου (με εξαίρεση την ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα), από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 7.00 μ.μ.
Πηγή: http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=489741

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.