Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα παζάρια βιβλίου 2012

Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αστυνομικά, μαγειρική, παιδικά και ποικίλα βιβλία

Περισσότερους από 90 τίτλους -ελληνική και ξένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, κριτική, ψυχανάλυση, λευκώματα, μουσικές εκδόσεις, παραμύθια κ.ά.- με έκπτωση έως 80% διαθέτουν οι εκδόσεις Ίνδικτος στο κατάστημά τους (Καλλιδρομίου 64), ως το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, αλλά και οnline από τον ιστότοπό τους www.indiktos.gr.


Οι εκδόσεις Κριτική, Πλέθρον και Γαβριηλίδης πραγματοποιούν από κοινού παζάρι βιβλίου στο Art bar «Ποιήματα και εγκλήματα» (Αγίας Ειρήνης 17, μεταξύ Αθηνάς και Αιόλου, στο Μοναστηράκι). Συνολικά περισσότεροι από 100 τίτλους θα διατεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. ως τις 18.00 μ.μ.


Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αστυνομικά, μαγειρική, παιδικά και ποικίλα βιβλία από τον πλούσιο κατάλογό τους θα διαθέσουν οι Εκδόσεις Καστανιώτη με έκπτωση από 50% ως 70% στο Κέντρο Πολιτισμού «104» (Ευμολπιδών 41, Γκάζι), από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ως τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, καθημερινά από τις 10.00 π.μ. ως τις 10.00 μ.μ.

Στοά Κοραή

Στη Στοά Κοραή επιμένουν «στοϊκά» και προσκαλούν τον κόσμο της Αθήνας να γνωρίσει εμπειρίες. Ένα bazaar για μικρούς και μεγάλους.
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου η Στοά θα γεμίσει ελληνικά προϊόντα σε καλές τιμές όπως τρόφιμα, γλυκίσματα, ποτά , καλλυντικά και δώρα παντός είδους.
Η Στοά θα είναι ανοικτή στο κοινό από τις 10πμ έως τις 10 μμ.
Η συγκέντρωση γίνεται στη Στοά Κοραή, ρόσβαση από το Μετρό στάση Πανεπιστήμιο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.