Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Διαγωνισμός αστυνομικού διηγήματος για νέα ταλέντα

Διαγωνισμός αστυνομικού διηγήματος για νέα ταλέντα
 
 Από την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας και τις Εκδόσεις Απαρσις
 
Tα νέα ταλέντα στην αστυνομική λογοτεχνία αναζητούν η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (EΛΣΑΛ) και οι εκδόσεις Απαρσις διοργανώνοντας διαγωνισμό αστυνομικής λογοτεχνίας ως τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες μέχρι 40 ετών, ανεξαρτήτως αν έχουν εκδώσει ή όχι κάποιο βιβλίο λογοτεχνίας, με αστυνομικό διήγημα ως 3.000 λέξεις. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι το διήγημα να είναι ανέκδοτο και αδημοσίευτο (τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή) και να μην έχει υποβληθεί σε άλλο διαγωνισμό....
 

Τα αστυνομικά διηγήματα θα κρίνει τριμελής επιτροπή που απαρτίζεται από μέλη της ΕΛΣΑΛ, τους συγγραφείς Τιτίνα Δανέλλη, Δημήτρη Μαμαλούκα και Σέργιο Γκάκα.

Στους τρεις πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα, ενώ τα 20 καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού που θα επιλέξει η επιτροπή θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Άπαρσις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.