Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες στην πόλη!

«Αν ψάχνετε να βρείτε κάποιο κρυμμένο κόσμημα στους δρόμους της πόλης, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα μέχρι την 16th Avenue και να ανεβείτε τα Τiled Steps, απολαμβάνοντας παράλληλα την ωραιότερη θέα στο Σαν Φρανσίσκο», λέει η Ιρλανδή κεραμίστρια Aileen Barr για τη δημιουργία της.
perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!
163 σκαλιά επενδύθηκαν με πολύχρωμες ψηφίδες, βιτρό και καθρέφτες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που περιλαμβάνει διαφορετικά σχέδια και σχήματα, όλα εμπνευσμένα από το φυσικό βασίλειο.perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!
Η κεραμίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με την Colette Crutcher, η οποία ασχολείται με τα μωσαϊκά, και με τη βοήθεια 300 και πλέον εθελοντών της πόλης πέτυχαν να δημιουργήσουν τα ωραιότερα σκαλιά στο Σαν Φρανσίσκο.
perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!
«Οι σκάλες παρουσιάζουν μια πολυσύνθετη εικόνα: Από κάτω ρέει η θάλασσα προς τον ουρανό, κατά μήκος της οποίας υπάρχουν βότσαλα αλλά και λουλούδια, ενώ στο τέρμα ο φωτοδότης ήλιος ολοκληρώνει την ψηφιδωτή παράσταση», επεξηγεί η Colette Crutcher.
perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!
perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!
perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.