Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Ο υπέροχος δρόμος με τις κερασιές!

perierga.gr - Ένας ανθισμένος δρόμος στο κέντρο της πόλης!
Κατά καιρούς έχουμε γράψει για επικίνδυνους δρόμους, δρόμους που περνάνε μέσα από κτίρια αλλά και «εναέριες» οδούς που κόβουν την ανάσα. Στην διαδρομή μας, λοιπόν, αυτή στους παράξενους δρόμους του κόσμου δεν μπορούμε να παραβλέψουμε αυτό το εκπληκτικό τοπίο που συναντά ο περαστικός στη Βόννη.

Ο «ανθισμένος» δρόμος Cherry Blossom Avenue κλέβει τα βλέμματα 2-3 εβδομάδες το χρόνο, όταν οι κερασιές που υπάρχουν κατά μήκος του οδοστρώματος βρίσκονται σε πλήρη άνθηση, προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα....

 

perierga.gr - Ένας ανθισμένος δρόμος στο κέντρο της πόλης!
Σαν ένα φυσικό τούνελ με λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, ο δρόμος δίνει την εντύπωση ότι ο επισκέπτης βρίσκεται μέσα σε ένα καλοφροντισμένο πάρκο, εντός των τειχών, αναπνέοντας τον αέρα της εξοχής μέσα στην πόλη.
perierga.gr - Ένας ανθισμένος δρόμος στο κέντρο της πόλης!
«Ένας μικρός δρόμος στην παλιά πόλη της Βόννης μεταμορφώνεται σε πίνακα ζωγραφικής, που θα ζήλευε και ο πλέον έμπειρος ζωγράφος», αναφέρει ο φωτογράφος Marcel Bednarz, που απαθανάτισε τις εικόνες που βλέπετε. Χάρμα οφθαλμών, το λιγότερο!
perierga.gr - Ένας ανθισμένος δρόμος στο κέντρο της πόλης!http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.