Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μια βοήθεια από εσάς για τη νέα μας στήλη...

Αγαπητοί αναγνώστες

Κατά καιρούς πολλοί φίλοι μας ρωτάνε αν γνωρίζουμε πολιτισμικούς κύκλους οι οποίοι εδρεύουν στους τόπους τους. Το γεγονός αυτό μας οδήγησε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως ενώ υπάρχουν πολιτισμικοί κύκλοι στην χώρα μας αυτοί για κάποιους λόγους δεν είναι γνωστοί στο ενδιαφερόμενο κοινό.

Εμείς στο ποίηση και λογοτεχνία έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία ώστε να αρχειοθετήσουμε και να ταξινομήσουμε όμορφα και με αλφαβητική γεωγραφική σειρά αυτές τις ομάδες ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις δουν στο ιστολόγιο μας βοηθώντας έτσι την έρευνα τους.

Παρακαλούμε λοιπόν όσους γνωρίζουν τέτοιους κύκλους- ομάδες- λέσχες πολιτισμικού ενδιαφέροντος να επικοινωνούν μαζί μας ώστε να βοηθήσουν το έργο μας. Είναι κάτι που θα βοηθήσει πολύ κόσμο.

Εμείς από μόνοι μας δεν μπορούμε να το τελειοποιήσουμε αυτό. Ζητάμε λοιπόν την βοήθεια σας. Όποιος ξέρει κάποια τέτοια ομάδα ή είναι μέλος, στέλεχος, ιδρυτής κτλ τον παρακαλούμε να έρθει σε επικοινωνία με εμάς.

Ευχαριστούμε θερμά.
Διαδώστε το άρθρο αυτό.
Κοινοποιήστε το στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.