Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Οι δικές σας προτάσεις!

Επειδή στο ιστολόγιο συμμετέχουμε ενεργά κυρίως δύο άτομα, θεωρούμε πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν αρκετοί ποιητές και λογοτέχνες γενικότερα, στους οποίους να μην έχουμε δώσει την δέουσα προσοχή.

Αν πιστεύτε ή αν έχετε κάποιον αγαπημένο λογοτέχνη (ξένο ή έλληνα) που να μην έχουμε κάνει ανάρτηση κάποιου ποιήματος ή έργου του θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις προτάσεις σας.


Δική μας επιδίωξη είναι εκτός από τα δικά σας έργα και τα έργα διάσημων ποιητών και λογοτεχνών, να βάζουμε και λιγότερο γνωστά έργα, λιγότερο γνωστών λογοτεχνών, τα οποία πολλές φορές είναι μικρά μαργαριτάρια τα οποία χάνονται μέσα στην απεραντοσύνη του ωκεανού της λογοτεχνίας. Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε ότι οι όποιες προτάσεις σας είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες.


Σας ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθάτε να κάνουμε το ιστολόγιο ακόμα καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.