Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Για κλείσιμο κάτι πολύ όμορφο...

Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (1)Τα τελευταία 30 χρόνια, μια ομάδα φίλων που αποτελείται από τους John Wardlaw, John Dickson, Mark Rumer, Dallas Burney και John Molony (από αριστερά προς τα δεξιά, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες) ξαναμαζεύονται κάθε 5 χρόνια στη λίμνη Copco στην Καλιφόρνια για να τραβήξουν την ίδια φωτογραφία με αυτήν που είχαν τραβήξει για πρώτη φορά το 1982.

Τότε, ήταν μια παρέα γυμνασιόπαιδων που διασκέδαζαν στο οικογενειακό εξοχικό του Wardlaw.

Αυτό που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στις εικόνες είναι το περιεχόμενο του αρχικού βάζου, το απροσδιόριστο έκτο μέλος της ομάδας… Πρόκειται για μια κατσαρίδα που βρήκαν και αποφάσισαν να κρατήσουν ως κατοικίδιο...Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (2)
Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (3)
Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (4)
Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (5)
Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (6)
Φίλοι βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε 5 χρόνια από το 1982 (7)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.