Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προώθηση

Πέρα από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλους τους αναγνώστες μας χωρίς να έχουμε κανένα οικονομικό όφελος, οι οποίες μάλιστα είναι πάρα πολλές και τις προσφέρουμε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη σε όλους, θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να διαφημιστεί στη σελίδα μας.
 
Το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει να εφαρμόσουμε ορισμένα πράγματα που έχουμε σκοπό για το μπλογκ μας και θα το κάνουμε καλύτερο από πολλές απόψεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στην οικονομική κατάσταση εκείνη που να μας επιτρέπει να δώσουμε χρήματα από την τσέπη μας και γι' αυτό μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. 
 
Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όποιους θέλουν να προωθήσουν κάτι μέσω του μπλογκ μας σε ένα μεγάλο και '' ψαγμένο'' κοινό. Οι τρόποι προώθησης θα είναι πολλοί.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

- Στηρίξτε την προσπάθεια μας οικονομικά μέσω Donate.Το Donate είναι από τα λίγα μέσα που βοηθούν τα διάφορα sites και blogs όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση τους. Πρόκειται ουσιαστικά για δωρεά που κάνει κάποιος σε κάποιον άλλο. Συνήθως τα sites- blogs έχουν κάποια πάγια  έξοδα όπως τον server, την επικύρωση του domain, τα έξοδα αποστολής των βραβείων των διαγωνισμών και πολλά άλλα. Αυτά τα έξοδα πολλές φορές δεν ενδιαφέρουν καθόλου τον μέσο αναγνώστη όμως υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους ηλεκτρονικό ιστότοπο. 
Εμείς ως '' Ποίηση και Λογοτεχνία'' κάναμε χρήση της εφαρμογής του Donate κυρίως για να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε τα παγια έξοδα μας αλλά και για να γίνουμε όσο μπορούμε καλύτεροι. Έχοντας για παράδειγμα έστω και λίγα έσοδα από το μπλογκ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για την αγορά ενός καλύτερου προτύπου περιβάλλοντος το οποίο θα είναι γρηγορότερο αλλά και πιο άνετο στα μάτια των αναγνωστών.
Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συντροφιά που μας κάνετε αλλά και την στήριξη σας. 
Βοηθήστε μας κι άλλο να φτιάξουμε τη σελίδα που ονειρευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.