Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Πανσέληνος απόψε...

Έτσι καθώς έβλεπα απόψε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι αναρωτήθηκα '' άραγε πόσοι άνθρωποι σήμερα έγραψαν ποίημα βλέποντας την πανσέληνο;'' και ιδιαιτέρως πόσοι από τους αναγνώστες μας που γράφουν ποιήματα και τα μοιράζονται μαζί μας έδωσαν απόψε την ψυχή τους στο χαρτί και την αφιέρωσαν σε αυτό το πανέμορφο λευκό φεγγάρι.

Πολύ θα θέλαμε να διαβάσουμε μερικά από αυτά τα ποιήματα σας. Αυτή τη φορά η μούσα της έμπνευσης ίσως να μην ήταν για τον καθένα ξεχωριστή αλλά ίδια για όλους. Κάπου εκεί ψηλά στον Ελληνικό ουρανό, μια μούσα λευκή κι όμορφη.

Η συμβουλή του ''ποίηση και λογοτεχνία'': 
Μη σταματάτε να γράφετε και ακόμα περισσότερο μη σταματάτε να διαβάζετε. Το βιβλίο πολλές φορές είναι η καλύτερη συντροφιά και το καλύτερο δώρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.