Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Ένας «λαβύρινθος» 250.000 βιβλίων!

perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
Και ενώ οι εγκαταστάσεις τέχνης στο Λονδίνο δίνουν και παίρνουν σε πλατείες και δρόμους, εξαιτίας των εν εξελίξει Ολυμπιακών Αγώνων, μια νέα δημιουργία έκανε την εμφάνισή της στο Southbank Centre.

Ο λόγος για έναν τεράστιο λαβύρινθο, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από 250.000 βιβλία, ο οποίος σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε από τους Βραζιλιάνους καλλιτέχνες Marcos Saboya και Gualter Pupo...perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
Πάνω από πενήντα εθελοντές σε συνεργασία με τους δύο καλλιτέχνες εργάστηκαν νυχθημερόν για πέντε ολόκληρες ημέρες, προκειμένου να «στοιβάξουν» καινούργια αλλά και χρησιμοποιημένα βιβλία (όλα δανεικά από την Oxfam) εν είδει λαβυρίνθου.
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τέχνης καλύπτει πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, ενώ σε ορισμένα σημεία το ύψος των «τοίχων» από τα βιβλία φτάνει τα 2,5 μέτρα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν γνωστούς και άγνωστους τίτλους βιβλίων αλλά και να διασκεδάσουν μέσα στο λαβύρινθο μέχρι τις 25 Αυγούστου.
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.