Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

'' Βάρδια'' Νίκος Καββαδίας.

Εκτός από μαγευτικός ποιητής, ο Νίκος Καββαδίας ήταν και καταπληκτικός πεζογράφος με κύριο πεζογραφικό έργο του την Βάρδια (υπάρχει βέβαια και το ΛΙ, εξίσου όμορφο).

Η ''βάρδια'' είναι το βιβλίο που  διαλέγουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα.
Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα νιώσετε σίγουρα σαν να είστε κι εσείς πάνω στο καράβι που ταξιδεύει και να κάνετε βάρδια με τους ναυτικούς του, ενώ θα νιώθετε την αρμύρα της θάλασσας να σας συντροφεύει συνέχεια όσο το διαβάζετε. Στην Βάρδια ακούγονται ιστορίες μεταξύ των ναυτικών, ιστορίες για πόρνες, αρρώστιες, μακρινά λιμάνια καθώς επίσης και για τις κακουχίες που έχει το επάγγελμα αυτό...


Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε αυτό το καθόλου κουραστικό πεζογράφημα δια χειρός Νίκου Καββαδία. Και να διατυπώσετε την δική σας άποψη για το έργο.
Η '' Βάρδια'' διατίθεται από τις εκδόσεις ΑΓΡΑ.

 Καλή ανάγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.