Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γιορτάζονται τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νικηφόρου Βρεττάκου

 Γιορτάζονται τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νικηφόρου Βρεττάκου
Τιμητική εκδήλωση για τον ποιητή όπου θα απαγγελθούν έργα του

Το Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης θα φιλοξενήσει μία εκδήλωση – αφιέρωμα στον σημαντικό Έλληνα ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Το αφιέρωμα θα λάβει χώρα την 1η Δεκεμβρίου , ημέρα Σάββατο , στις 7.30 μ.μ.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο γιος του καλλιτέχνη Κώστας Βρεττάκος ενώ θα γίνει έκθεση για τη ζωή και το έργο του συγγραφέα σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Σπάρτης.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν ποιήματα του δημιουργού από τους Αρετή Γκιωνάκη, Νίκο Δεληγιάννη, Κώστα Συμεωνίδη, Κωνσταντίνα Θεοφανοπούλου, Νάσια Μπελεσιώτη, ενώ θα συμμετάσχουν και οι σπουδαστές της Δραματικής σχολής Πετρούπολης «Πέτρα», Σοφία Μανωλάκου, εγγονή του Ν. Βρεττάκου και Άννα Κουκουλιάτρα....

 

Παράλληλαμ θα λειτουργήσει έκθεση και μπαζάρ βιβλίων και εορταστικών ειδών μεταξύ 10.30 π.μ -13.30 μ.μ και 19.30μ.μ-22.00 μ.μ.
Την διοργάνωση της εκδήλωση έχουν αναλάβει η Λογοτεχνική – Συγγραφική Ομάδα «Ιδεόπνοον» και τα πολιτιστικά περιοδικά «Πνοές Λόγου και Τέχνης» και «Iamvosart».

Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.