Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ενεργό ηφαίστειο μέσα σε λίμνη!

Το βουνό Rinjani βρίσκεται στο νησί Lombok της Ινδονησίας και αποτελεί ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της χώρας, καθώς συνδυάζει επιτυχημένα μια πλούσια βλάστηση στις κορυφές, αλλά και τη λίμνη Segara Anak που τοποθετείται περίπου 2.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και αποτελεί must προορισμό για ψάρεμα, με το βάθος της να ξεπερνά τα 200 μέτρα. Και όχι μόνο! Στο κέντρο της δεσπόζει το δεύτερο ψηλότερο ηφαίστειο της Ινδονησίας, το περίφημο Rinjani Mount, δημιουργώντας μοναδικές εικόνες, ειδικά όταν βρίσκεται σε… έξαρση.
perierga.gr - Ενεργό ηφαίστειο μέσα σε λίμνη!!!
Ολόκληρη η περιοχή αποτελεί ένα από τα ωραιότερα Εθνικά Πάρκα της Ινδονησίας, προσφέροντας πλήθος φυσιολατρικών δυνατοτήτων στους επισκέπτες, οι οποίοι, μάλιστα, μπορούν να φτάσουν πολύ κοντά στον κρατήρα, επιλέγοντας συγκεκριμένες διαδρομές με εξειδικευμένους οδηγούς, είτε με ποδήλατο είτε με τα πόδια. Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της Ινδονησίας, αλλά και το ωραιότερο και πλέον πολυδιαφημισμένο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας διαθέτει επίσης πολλές ιαματικές πηγές για όσους αγαπούν τα φυσικά… spa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.