Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δώρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπαζάρ μουσείων και συλλόγων

Δώρα και χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπαζάρ μουσείων και συλλόγων 
 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου
 
Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ για τις επόμενες μέρες, για σκοπούς πολιτιστικούς και κοινωνικούς καλούν το κοινό να κάνει τα δώρα του συνεισφέροντας στο έργο μουσείων, ιδρυμάτων, συλλόγων.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 7,8 και 9 Δεκεμβρίου το μπαζάρ γίνεται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο με βιβλία και αντίγραφα ελληνικών μουσείων. Συμμετέχουν το Ταμείο Αρχαιολογικών Χώρων και Απαλλοτριώσεων, το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), το Ιδρυμα Ψαροπούλου _ Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής, το Μουσείο Μπενάκη, το Ιδρυμα Θεοχαράκη, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο....
 

Τα βιβλία θα διατίθενται με έκπτωση 50% και τα αντίγραφα 40%. Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο από 10 το πρωί ως 8 το βράδυ και Κυριακή από 10 το πρωί ως 5 το απόγευμα.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου μπαζάρ γίνεται από το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης στη Θεσσαλονίκη (βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ, Τσιμισκή 11) με χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, περιοδικά, παρτιτούρες και άλλα έντυπα του 19ου και 20ού αιώνα, λευκώματα και βιβλία του ΕΛΙΑ με έκπτωση έως 50%, αντικείμενα και το γούρι του 2013. Ωρες λειτουργίας: Σάββατο από 10 το πρωί ως 5 το απόγευμα και Κυριακή από 11 ως 5.

Ως τις 10 Δεκεμβρίου ο  Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα  «Άγγελος Σικελιανός» της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Κτίριο «Δ4», Πειραιώς 100, Γκάζι). Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Δευτέρα  από 9 το πρωί ως 1 το μεσημέρι.

Καφέ  και  γλυκά προσφέρονται στο  μπαζάρ   του  Συλλόγου  Γονέων και τα μέλη της Μονάδας Εφήβων και Νέων «ΑΤΡΑΠΟΣ» του ΟΚΑΝΑ (Βαρβάκη 9, Γκύζη) στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά αντικείμενα, κεριά, κοσμήματα, καλάθια με δώρα  πωλούνται για τους σκοπούς του συλλόγου. Ωρες λειτουργίας: Από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.