Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το ιστολόγιο μας υποψήφιο για την ειδική κατηγορία '' Οι άντρες που αγαπήσαμε''...

Πριν από λίγο καιρό ενημερωθήκαμε εντελώς αναπάντεχα από το Greekblogsbywomen, το οποίο αποτελεί τον ιστότοπο όλων των Ελληνίδων γυναικών ιστολόγων, πως έχουμε προταθεί ως '' Ποίηση και Λογοτεχνία'' και είμαστε υποψήφιοι για το βραβείο της ειδικής κατηγορίας κατηγορίας ''Οι άντρες που αγαπήσαμε''
Πρόκειται για μια κατηγορία η οποία αποτελείται από blogs που διαχειρίζονται άντρες. Είναι μια ειδική κατηγορία του διαγωνισμού καλύτερου ιστολογίου 2012.

Θα πρέπει να πούμε κάπου εδώ με απόλυτη ειλικρίνεια πως δεν θέλουμε να ''εκβιάσουμε'' την ψήφο σας αλλά απλά σας ενημερώνουμε για τον διαγωνισμό αυτό. Είναι γεγονός πως μια καλή θέση στον διαγωνισμό αυτό θα ήταν για εμάς μια ένεση δύναμης και καλής ψυχολογίας για τη συνέχεια, όμως είναι υποχρέωση μας να πούμε επίσης ότι και μόνο που βρεθήκαμε στους υποψηφίους είναι για εμάς κάτι που μας δίνει κουράγιο. 


Εδώ είναι το ακριβές λινκ του διαγωνισμού: 

http://greekblogsbywomen.blogspot.gr/2012/11/2012_30.html 

Το μπλογκ μας βρίσκεται στην κάτω κάτω κατηγορία που έχει τίτλο ''Οι άνδρες που αγαπήσαμε'',  βάζετε το τικ εκεί που θέλετε, συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο που υπάρχει από κάτω (εντελώς ανώνυμο) και πατάτε submit.


H ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει εως την 21η Δεκεμβρίου 2012. 


Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα ιστολόγια που είναι συνυποφήφια με εμάς τα οποία θα πρέπει να σημείωσουμε πως διακατέχονται από μια δική τους μαγεία και
ευφυία. Δείτε τα...

Χρήστος Λουφόπουλος http://www.ophilos.eu

Άσωτος Υιός http://aswtosgios.blogspot.gr/

Δύσπιστος http://stamarstavros.blogspot.gr/

«ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» http://akrasakis.blogspot.com  

Φτιάχνω μόνος μου http://www.ftiaxno.gr/ 

Κουκ φάμιλυ http://koukfamily.blogspot.gr/

Χblog http://www.xblog.gr/

Σαραντάκος http://sarantakos.wordpress.com/ 

Ποίηση Λογοτεχνία http://poihsh-logotexnia.blogspot.gr/



Μπορείτε αν θέλετε να κοινοποιήσετε το παραπάνω κείμενο κι εσείς.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.