Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

H φύση έχει άμεση σχέση με την τέχνη. «Φυτικά» γλυπτά με φύλλα και βρύα!

perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!
Ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής Azuma Makoto γεννήθηκε το 1976 στο Τόκιο, όπου ζει και εργάζεται δημιουργώντας παράξενα έργα τέχνης, τα οποία συχνά προκαλούν όχι μόνο το ενδιαφέρον αλλά και την έκπληξη των θεατών.

Πιο πρόσφατο έργο του αποτελεί η συλλογή «Collapsible Leaves at Eye» που παρουσιάστηκε στην γκαλερί τέχνης «Gyre Gallery» στο Τόκιο, κλέβοντας τις εντυπώσεις τόσο με τη λεπτομέρεια της δημιουργίας όσο και με τα υλικά που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης...perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!
Επιλέγοντας φρέσκα φύλλα δέντρων και βρύα, ο Azuma Makoto δημιούργησε μια σειρά από «φυτικά» γλυπτά, αφιερώνοντας πολύ χρόνο και κόπο για το καθένα ξεχωριστά. «Τα έργα μου είναι πολυεπίπεδα και βασικό χαρακτηριστικό τους είναι τα… σφιχτά διπλωμένα φύλλα μέσω των οποίων δημιουργώ το τελικό σχήμα», εξηγεί ο καλλιτέχνης.
perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!
Τα κομμάτια είναι μοναδικά και απαιτούν γρήγορη συναρμολόγηση, έτσι ώστε να διατηρηθούν «φρέσκα» για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Ο καλλιτέχνης έχει εκθέσει τα έργα του σε πολλές γκαλερί, ενώ αρκετά κοσμούν ιδιωτικές συλλογές.
perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!
perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!
perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!
perierga.gr - "Φυτικά" γλυπτά με φύλλα και βρύα!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.