Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Για την διευκόλυσνη μας...

Αγαπητοί αναγνώστες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα μπορούσατε να διευκολύνετε το έργο μας στέλνοντας μας ό,τι θέλετε απευθείας στο mail και όχι στο facebook, γιατί είναι κάτι που δυσκολεύει τον προγραμματισμό μας στις αναρτήσεις.

Τι εννοούμε;

Εμείς το πρώτο πράγμα που κοιτάμε όταν ξεκινάμε την δουλειά μας στο μπλογκ είναι τα mails μας τα οποία και προγραμματίζουμε ή και τα μαρκάρουμε σαν υπενθύμηση. Στο facebook υπάρχει η πιθανότητα να χάσουμε κάποια κοινοποίηση στον τοίχο μας, ειδικότερα όταν είναι πολλές. Δεν αποκλείεται να έχουμε χάσει κάποιες κοινοποιήσεις φίλων (δεν έχουμε ακόμα συνηθίσει και το περιβάλλον του χρονολογίου).
Θα ήταν λοιπόν χαρά μας αλλά διευκόλυνση μας να μας στέλνετε αυτά που θέλετε να δημοσιεύσουμε απευθείας στο mail μας το οποίο υπάρχει στο ιστολόγιο μας. Αν βέβαια κάποιος δυσκολεύεται εννοείται πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.