Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Σήμερα μια καλημέρα λίγο διαφορετική...

Ζούμε σε μια χώρα που δυστυχώς παντού μπορεί κανείς να δει τοίχους βαμμένους, ζωγραφισμένους ή παράνομα αφισοκολλημένους. Όμως μέσα σε όλη την άσχημη αυτή κατάσταση όλοι μας έχουμε αντικρίσει κάποιο σύνθημα που να μας έκανε ευχάριστη εντύπωση.
Αυτά λοιπόν τα συνθήματα, που πέρα από πολιτικές προεκτάσεις, μας έκαναν εντύπωση, κάναμε μια απόπειρα να τα εντάξουμε σε μια συλλογή την οποία θα σας παρουσιάσουμε αμέσως. Καμιά φορά είναι αλήθεια ότι η ποίηση γράφεται στους δρόμους.





 



Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι είμαστε αντίθετοι προς την τακτική αυτή του να ζωγραφίζει όποιος θέλει όπου θέλει, καθώς εκ των αποτελεσμάτων αισθητικά τουλάχιστον μια πόλη ''χαλάει'' με τέτοιες εικόνες. Όμως δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως πολλά από αυτά τα συνθήματα είναι πολύ όμορφα και δίνουν την δυνατότητα σε κάποιον να τα σκεφτεί καλύτερα, αν θέλει.
Καλημέρα σας λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.