Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

 ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Στην 84η Απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας, κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους Animation. Δικαίως! Πρόκειται για πολύ ψαγμένο ταινιάκι!!!

Πρόκειται για ένα «υβριδικό» animation που συνδυάζει το βωβό σινεμά με τα τεκνικολόρ μιούζικαλ.

Το «The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore», είναι εμπνευσμένο σε ίσα μέρη από τον Τυφώνα Κατρίνα, τον Μπάστερ Κίτον, τον Μάγο του Οζ και την αγάπη για τα βιβλία.

Η ταινία είναι μια ιστορία για τους ανθρώπους που αφιερώνουν τη ζωή τους στα βιβλία και για τα βιβλία που ανταποδίδουν τη χάρη!

Το 15λεπτο φιλμ είναι γυρισμένο με συνδυασμό διάφορων τακτικών, μινιατούρες, cgi, 2D animation και με μια σαφή στιλιστική αναφορά στις ασπρόμαυρες, βωβές ταινίες και στα τεκνικολόρ μιούζικαλ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.