Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου - Μια βόλτα στα σύννεφα στο κέντρο της Αθήνας


"Μια βόλτα στα σύννεφα" είχαν την ευκαιρία να κάνουν, όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της Στέβης Σαμέλη και τις εκδόσεις "Ιωλκός" πριν λίγες μέρες στον πολυχώρο Black Duck, στο κέντρο της Αθήνας.
Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους συγγραφείς, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολλοί φίλοι του βιβλίου, αφού πρόκειται για μια συλλογή που δείχνει να ξεχωρίζει, για τον αισιόδοξο τρόπο που μας προτρέπει να κοιτάξουμε τη ζωή.
Μια σύντομη εισαγωγή για το έργο και την ποιήτρια έκανε ο εκδότης του οίκου "Ιωλκός" κ. Κων/νος Κορίδης, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεόδωρος Τσούχλος (Διδάκτωρ Φιλοσοφίας) και ο γνωστός δισκογραφικός παραγωγός κ. Άγγελος Σφακιανάκης, ο οποίος και παρουσίασε το πρώτο μελοποιημένο ποίημα του βιβλίου από τον τραγουδοποιό Βασίλη Μπαμπανιάρη, μια τρυφερή μπαλάντα με τίτλο "Σε μια πόλη παλιά" το οποίο και παίζεται ήδη στα ραδιόφωνα.
Ποίηματα απήγγειλαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Βάνα Δαφέρμου (2ο πρόγραμμα ΕΡΑ 103,7) και Κωστής Λυμπερόπουλος (Love Radio 97,5), δυο πολύ αγαπημένες φωνές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα ποιήματα της συγγραφέως και τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια όλων των συνετελεστών.
Μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και γαλήνης, αυτοπαρατήρησης και προσδοκίας, μια βόλτα στα σύννεφα με οδηγό την αγάπη, σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σθένος και αισιοδοξία όπως αρμόζει στην περήφανη ψυχή μας.

Φωτογραφίες: Βάνα Δαφέρμου, Στέβη Σαμέλη,
Κωστής Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.