Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο Εθνικό Αρχαιολογικό ΜουσείοΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση με ευκαιρία τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) διοργανώνει το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου για παιδιά 5-12 χρονών.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες ιστορίες και μύθους από το Δωδεκαήμερο με αφηγήτρια την Νίκη Κάπαρη ενώ ο Γιάννης Ψειμάδας θα ντύσει την αφήγηση με μουσική και ήχους. Στο τέλος όλοι, μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και η διάρκειά του είναι 60 λεπτά. Ωρες διεξαγωγής: 11:30-12:30 π. μ. Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.