Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Φωτιά & πάγος!

Οι περισσότεροι ξοδεύουν το χρόνο τους ψάχνοντας κοχύλια στην παραλία, αλλά ένας φωτογράφος «χτενίζει» τις παγωμένες βόρειες παραλίες προκειμένου να ανακαλύψει μεγάλα μπλοκ πάγου και να τα φωτογραφίσει την ώρα της δύσης και της ανατολής του ήλιου.
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
Ο Lurie Belegurschi από τη Μολδαβία ταξιδεύει στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία ανακαλύπτοντας τεράστιους παγετώνες και στη συνέχεια απαθανατίζει στο φακό μοναδικές εικόνες τη στιγμή που τα βράχια πάγου φωτίζονται από όμορφα ηλιοβασιλέματα και ανατολές....



perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
«Αγαπημένο μου μέρος στην Ισλανδία είναι το Jökulsárlón, μια μεγάλη λιμνοθάλασσα παγετώνων στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, στα σύνορα με το Εθνικό Πάρκο Vatnajokull», λέει ο 29χρονος φωτογράφος.
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
Κοντά στο Jökulsárlón υπάρχουν παραλίες με πολλά παγόβουνα, τα οποία την ώρα που ο ήλιος δύει ή ανατέλλει αντανακλούν το κόκκινο χρώμα του φωτός στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μοναδικές εικόνες.
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.