Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Παγκόσμιος χάρτης από 6.000 μινιατούρες!

Τα παζλ ήταν πάντα η μεγάλη του αγάπη όπως και τα μικροσκοπικά ανθρωπάκια, με τα οποία έπαιζε μικρός στη γενέτειρά του τη Βραζιλία. Ο καλλιτέχνης Carlos de Menezes επιδεικνύει μεγάλη υπομονή στις δημιουργίες του και εκπλήσσει με το αποτέλεσμα.
perierga.gr - Ο παγκόσμιοςχάρτης από 6.000 μινιατούρες!
6.000 μικροσκοπικά ανθρωπάκια, ζώα αλλά και διάφορα αντικείμενα συνθέτουν έναν παράξενο παγκόσμιο χάρτη, αποτέλεσμα της φαντασίας αλλά και της δημιουργικότητας του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη....

 

perierga.gr - Ο παγκόσμιοςχάρτης από 6.000 μινιατούρες!
Οι φιγούρες κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από γύψο και στη συνέχεια βάφτηκαν σε διάφορα χρώματα, αποκτώντας τη μορφή που επιθυμούσε ο Carlos.
perierga.gr - Ο παγκόσμιοςχάρτης από 6.000 μινιατούρες!
«Τοποθέτησα όλες τις φιγούρες πάνω σε έναν μεγάλο λευκό καμβά, μήκους 10 περίπου μέτρων, προσέχοντας έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο παγκόσμιος χάρτης… Οι μινιατούρες αποτελούν στο σύνολό τους τις ηπείρους έτσι όπως τις ξέρουμε», λέει ο καλλιτέχνης.
perierga.gr - Ο παγκόσμιοςχάρτης από 6.000 μινιατούρες!
perierga.gr - Ο παγκόσμιοςχάρτης από 6.000 μινιατούρες!http://perierga.gr/

2 σχόλια:

  1. Εκπληκτική δημιουργική έμπνευση με ανάλογο αποτέλεσμα!
    Ο τεράστιος αριθμός των μικροσκοπικών αντικειμένων ίσως να συμβολίζει και την απειροελάχιστη αριθμητική συμβολή μας στο αχανές σύμπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό το αποτέλεσμα! Δημιουργικό και με μεγάλη υπομονή από τον δημιουγό!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.