Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αύριο η συνέντευξη του Λάσκαρη Π. Ζαράρη στο Ποίηση και Λογοτεχνία!


Με μεγάλη μας χαρά σας πληροφορούμε ότι αύριο θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τη συνέντευξη που είχε την ευγενή καλοσύνη να παραχωρήσει στο ιστολόγιό μας ο κ. Ζαράρης.

Η συνέντευξη είναι πολύ ενδιαφέρουσα και καλύπτει πλήθος και ποικιλία θεμάτων, οπότε μην ξεχάσετε να την δείτε αύριο στο Ποίηση και Λογοτεχνία!


Ακολουθεί το βιογραφικό του κ. Λάσκαρη Π. Ζαράρη.


Ο Λάσκαρης Π. Ζαράρης γεννήθηκε στο Βόλο το 1969 και κατοικεί στη Νέα Αγχίαλο.
Έχει γράψει πάνω από 300 ποιήματα και από το 2008 επιδίδεται ταυτόχρονα και στη συγγραφή διηγημάτων. Επίσης, το 2010 ολοκλήρωσε δύο μικρά παιδικά μυθιστορήματα.
Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, της Διασπορικής Λογοτεχνικής Στοάς και του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων της Αθήνας.
Δημοσιεύει ποιήματα και διηγήματα σε λογοτεχνικά περιοδικά, στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο προσωπικό του blog: http://parathyrostaoneira.blogspot.com/
Από το 2008 μέχρι σήμερα έχει βραβευτεί επανειλημμένα από Φιλολογικούς Συλλόγους, Ενώσεις Λογοτεχνών, Πολιτιστικές Εταιρείες και Λογοτεχνικά Περιοδικά σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές ανθολογίες και συλλογικές εκδόσεις, ενώ το 2010 κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική ποιητική συλλογή του με τίτλο: «Παράθυρο στα όνειρα», η οποία έλαβε το Νοέμβρη του 2010 βραβείο στο διαγωνισμό βιβλίου που διοργάνωσε «Το Καφενείο των Ιδεών» στη Σαλαμίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.