Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μην ξεχνάτε ότι εδώ γράφετε εσείς...

Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που έχουν πολλά να πουν και ιδιαιτέρως να γράψουν, πολλούς τέτοιους ανθρώπους συναντάμε κι εμείς καθημερινά στα mails μας.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε παρέα, ο καθένας από το μέρος του. Ένας λογοτεχνικός κύκλος μέσα στον οποίο θα διαβάζονται έργα ανθρώπων που είναι δίπλα μας.

Καθημερινά δεχόμαστε πολλά έργα αναγνωστών και θα πρέπει να πούμε ότι τα έργα αυτά είναι εξαιρετικά και κατά τη γνώμη μας πρόκειται για συγγραφείς- ποιητές που αν βρισκόντουσαν σε άλλες εποχές θα άφηναν το στίγμα τους και ενδεχομένως να γραφόντουσαν στην υψηλή λογοτεχνική ιστορία. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όμως είναι η αλήθεια.

Με το να λέμε '' αν βρισκόντουσαν σε άλλες εποχές'' εννοούμε πως στις μέρες ίσως το πνεύμα, η λογοτεχνία και η ποίηση να μην έχουν την ίδια πρέπουσα σημασία όπως άλλωτε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σήμερα οι συγγραφείς για τους οποίους γίνεται λόγος (τους αναγνώστες που επικοινωνούν μαζί μας και άλλους) δεν έχουν την ίδια αξία.

Σε αυτή τη σελίδα γράφετε εσείς. Το να ανεβάζουμε έργα που είναι λίγο- πολύ γνωστά σε όλους είναι εύκολο. Ναι μεν τα γνωστά ποιήματα ή πεζά είναι ωραία, μας ανατριχιάζουν, μας ταξιδεύουν όμως το όμορφο είναι να γίνουμε η παρέα, ο κύκλος μέσα στον οποίο θα ζει αυτό που αγαπάμε όλοι μας, η λογοτεχνία. Και αυτό δεν γίνεται μόνο παρουσιάζοντας έργα ιστορικών λογοτεχνών αλλά και αναρτώντας τα δικά μας έργα στη δική μας παρέα.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μοιράζεστε τα έργα σας μαζί μας και μας δείχνετε πως υπάρχει ακόμα πνεύμα που αγαπά την λογοτεχνία. Μιλήστε σε γνωστούς σας που ίσως να τους ενδιαφέρει η σελίδα μας.
Πείτε μας σχόλια, απόψεις και ό,τι άλλο θελήσετε.
Να είστε καλά.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη.

Ποίηση και λογοτεχνία. 


6 σχόλια:

  1. Εύχομαι, πραγματικά αυτήν την ζεστασιά που έχετε για όλους εμάς, που σας στέλνουμε κομμάτια ψυχής, να την διατηρήσετε.

    Να συνεχίσετε να είστε κοντά σε όλους, να συνεχίσετε να είστε τόσο "όμορφοι" εσωτερικά και αργότερα, όταν με το πέρασμα του χρόνου, η σελίδα σας γίνει πιο μεγάλη!

    Γιατί τα λέω όλα αυτά...χμ.. επειδή κάποιοι χάνονται... και ξεχνούν πως και από που μεγάλωσαν.

    Συνεχίστε να αγκαλιάζετε όλους, επώνυμους και ανώνυμους, γνωστούς και αγνώστους λάτρεις της λογοτεχνίας με την ίδια θέρμη!

    Προσωπικά σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμάς από την αρχή σκοπός μας ήταν η ανάδειξη νέων λογοτεχνών που ίσως να μην έχουν βήμα να δείξουν αυτά που αξίζουν. Και έτσι θα είναι ότι κι αν γίνει.

      Δεν γνωρίζουμε που θα πάει αυτή η σελίδα, όμως γνωρίζουμε σίγουρα πως ο σκοπός μας θα είναι ο ίδιος όσο θα υπάρχει '' Ποίηση και λογοτεχνία''.

      Σας ευχαριστούμε για τα γλυκά σας λόγια. Να είστε καλά και να συνεχίσετε να μοιράζεστε τα όμορφα έργα σας μαζί μας.

      Διαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς και την σελίδα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα,γιατί νιώθω οτι μπορειτε να αγκαλιάσετε με αγάπη και σεβασμό τα (ψυχο)δημιουργήματα του καθένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.