Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αναγνωστών ενημέρωσις

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε τη σελίδα μας μέχρι και σήμερα βλέπουμε ότι υπάρχει επιβράβευση της προσπάθειας μας από εσάς. Κάτι που αποτελεί μέγιστη τιμή για το '' Ποίηση και Λογοτεχνία''.

Βλέπουμε μετά χαράς ότι οι καθημερινοί επισκέπτες μας έχουν υπερδιπλασιαστεί από ότι ήταν πριν περίπου ένα μήνα. Κύρια πηγή που ενημερώνει τους φίλους μας για την σελίδα μας είναι το facebook ενώ ακολουθεί η άμεση αναζήτηση στο google αλλά και η παραπομπή σε εμάς από άλλα φιλικά ιστολόγια.

Κατά 39% τα προγράμματα περιήγησης που μας παρακολουθούν είναι Internet explorer ακολουθεί το Chrome με 25% και τρίτο το Firefox με 22%.  Δεν λείπουν βέβαια και άλλοι περιηγητές όπως Opera, Safari κτλ με μικρότερα ποσοστά.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως εκτός από Ελλάδα και Κύπρο υπάρχει αναγνωστικό κοινό του Ποίηση και Λογοτεχνία κι από άλλες χώρες όπως Ρωσία, ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία και Ιταλία. Μέχρι στιγμής μόνο οι προαναφερθείσες χώρες είναι στη λίστα.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχουμε ξεπεράσει τις 15.000 προβολές σελίδας (όχι 15.000 αναγνώστες) και ταυτόχρονα έχουμε κάνει περίπου 800 αναρτήσεις. Όπως βλέπετε κι εσείς κάθε μια ώρα ή μια και μισή έχουμε μια νέα ανάρτηση, πράγμα σπάνιο για την θεματολογία της σελίδας μας.

Τα παραπάνω στατιστικά τα αναφέρουμε καταρχάς για να σας δείξουμε τα βήματα που έχουμε κάνει και για να σας επισημάνουμε πόσο σημαντική είναι η βοήθεια σας.



Σας ευχαριστούμε πολύ
μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη όπως την ημέρα που δειλά δειλά το ξεκινήσαμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.