Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Θεαματικό «ροζ» τοπίο στην Κίνα!

Μπορεί η Κίνα να αποτελεί μία από τις πλέον πολυπληθείς χώρες του κόσμου, με πανύψηλα κτήρια και πολυώροφους ουρανοξύστες, όμως τα τοπία που υπάρχουν στην επαρχία της χώρας μοιάζουν να ξεπηδούν από παιδικά παραμύθια!
perierga.gr - Θεαματικό "ροζ" τοπίο στην Κίνα!
Πανέμορφη φύση με καταπράσινα βουνά και δέντρα σε πλήρη άνθηση θυμίζουν μυθικές τοποθεσίες από τη χώρα των θαυμάτων υπερτονίζοντας την άλλη πλευρά της Κίνας, αυτήν που δύσκολα συναντάς στις πόλεις της Δύσης.



perierga.gr - Θεαματικό "ροζ" τοπίο στην Κίνα!
Μια ματιά στο ορεινό τοπίο της περιοχής Yi Nanjian στην επαρχία Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα είναι αρκετή για να μας εντυπωσιάσει, καθώς σπάνια ροζ δέντρα ανθίζουν μέσα στο πράσινο δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για την… όρασή μας!
perierga.gr - Θεαματικό "ροζ" τοπίο στην Κίνα!
Η Κίνα είναι γεμάτη από γραφικά φυσικά τοπία, που καλύπτονται σε μοναδικά φυτά που μοιάζουν να έχουν προέλθει από έναν άλλον, διαφορετικό κόσμο.
perierga.gr - Θεαματικό "ροζ" τοπίο στην Κίνα!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επαρχία Γιουνάν, που συνορεύει με τη Βιρμανία, το Λάος και το Βιετνάμ, είναι μία από τις λιγότερο βιομηχανικές περιοχές της χώρας, όπου λόγω του εύκρατου κλίματος οι λόφοι καλύπτονται με πράσινο, ενώ το ροζ σπάει τη μονοτονία.
perierga.gr - Θεαματικό "ροζ" τοπίο στην Κίνα!
Το πολύχρωμο σκηνικό θυμίζει κάποιου είδους φανταστικό τοπίο από βιβλίο για παιδιά, ενώ διαψεύδει περίτρανα τη συνηθισμένη εικόνα της χώρας, γεμάτη με ψηλά κτήρια και ρυπογόνα εργοστάσια.

http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.