Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινά ο 18ος Κύκλος Μαθημάτων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ξεκινά ο 18ος Κύκλος Μαθημάτων (Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2012) στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου.

Θα διδάξουν επίλεκτα μέλη τής πανεπιστημιακής κοινότητας για θέματα τής ειδικότητάς τους που αναφέρονται στη γλώσσα, τη μοντέρνα τέχνη, στα θρησκευτικά κέντρα της αρχαίας Ελλάδας, στη δημιουργική γραφή και τη δημιουργική ανάγνωση, στο ευρωπαϊκό θέατρο και τη νεοελληνική φιλοσοφία...


Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών.
Η Στοά τού Βιβλίου ιδρύθηκε από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για να αποτελέσει μια παρέμβαση παιδείας στην πνευματική ζωή των Αθηνών.
Στηρίχθηκε στην ιδέα και στον πολιτισμό τού Βιβλίου και κατόρθωσε, τα 15 χρόνια που λειτουργεί ήδη, να καταστεί σημείο αναφοράς για ό,τι έχει σχέση με το βιβλίο και παράλληλα να αναπτύξει μια ευρύτερη πνευματική, πολιτιστική και επιστημονική δραστηριότητα.

Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.