Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τμήμα Λογοτεχνίας στο Καλλιτεχνείο των Αχαρνών!

Ερώ, όπως θα πω ή όπως έρωτας...
Journal Club είναι μια ομάδα ανθρώπων, που ουσιαστικά ερευνούν από κοινού πάνω σε κοινά ενδιαφέροντα που αφορούν ένα συγκεκριμένο κομμάτι μιας επιστήμης ή μιας τέχνης. Διαβάζουν άρθρα, εργασίες, δομούν αντίστοιχες κι ανταλλάσσουν απόψεις.

Με μια τέτοια δομή θα λειτουργήσει ένα Τμήμα Λογοτεχνίας στο Καλλιτεχνείο. Έρευνες, επαφή με κείμενα, με σχολές, με βιβλία, ανταλλάσσοντας απόψεις, κάνοντας εργασίες, μελέτες, διαβάζοντας, γράφοντας, το ΕΡΩ έχει στόχο το σχηματισμό ενός λογοτεχνικού πυρήνα με ευαισθησία, εξοπλισμένο με μόρφωση και εργαλεία που μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες. Όχι ακριβώς εργαστήρι δημιουργικής γραφής, ούτε και λέσχη ανάγνωσης, όχι συστάδα κριτικών ή στρογγυλοκαθισμένων βιβλιόφιλων, αλληλεπιδρούμε για να προχωρήσουμε σε νέες (προ)οπτικές.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε αποστείλατε μήνυμα στο info@kallitechnio.org
- Όνομα
- Ηλικία
- Επάγγελμα

Η ομάδα θα λειτουργεί βάσει projects ποικίλης θεματολογίας και θα έρχεται σε επαφή με διάφορα ερεθίσματα!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.